HEAT ON

Luteidentorjuntaa lämmöllä

 

Heat On Oy tarjoaa lämpötorjuntaa luteiden karkottamiseksi infektoituneista tiloista. Ajatus luteidentorjuntaan erikoistuneesta yrityksestä syntyi Yhdysvaltain-matkalla. Yhdysvalloissa, missä ludeongelma on valtaisa, torjuntaa luteiden karkottamiseksi tehdään pääasiallisesti lämpökäsittelyllä.

Matkaa seurasi kotimaassa ikävä ludetartunta lähipiirissä. Luteita ryhdyttiin häätämään perinteiseen tapaan myrkytyksellä, joka kesti kokonaiset kahdeksan kuukautta. Kuukausia jatkunut taistelu luteita vastaan oli pitkä ja tuskallinen. Ikävästä kotiinpaluusta seurasi kuitenkin myös hyvää, ajatus matkalla opitun hyödyntämisestä kotimaassa.

Heat On Oy on tosielämän tarpeesta ja kokemuksesta ponnistava yritys, joka huolellisella toiminnallaan haluaa olla mukana pysäyttämässä ludetartuntojen määrän kasvua maassamme. Toimintamme perustuu turvallisiin menetelmiin ja huolelliseen työskentelyyn. Ludetartunta on aina ikävä ongelma, pahimmillaan jopa perusturvallisuutta järkyttävä kokemus. Ongelma on kuitenkin ratkaistavissa nopealla toiminnalla! Ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Toiminta-alueemme ulottuu koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä!

PALVELUT

Heat On tappaa luteet infektoituneista tiloista lämpötorjunnan avulla. Myrkytön torjunta on turvallinen tapa ratkaista ongelma. Huolellisten ammattilaisten käsissä ongelma ratkeaa nopeasti, ja elämä tartunnan saaneissa tiloissa voi jälleen jatkua normaaliin tapaan.

YRITYS

Heat On poistaa ludeongelman päivässä, turvallisesti ja huomaamattomasti ilman myrkkyjä. Heat On Oy:n kokeneet ammattilaiset tarjoavat luteiden torjuntaa koko Suomen alueella.