Hävitämme luteet päivässä-
100 vuorokauden takuu
Soita meille 045 6964 820

Luteiden lämpötorjunta myrkyttömästi ja nopeasti

Luteiden torjunta lämmöllä on myrkytön ja varma tapa hankkiutua kutsumattomista vieraista eroon. Käsittelyn jälkeen huonekaluja tai tekstiilejä ei tarvitse hävittää! Nopea ja edullinen luteiden lämpötorjunta koko Suomessa.

Miksi kannattaa valita lämpökäsittely?

 • täysin myrkytön torjunta
 • sopii lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä astmaatikoille
 • säästät rahaa, sillä huonekaluja ei tarvitse hävittää
 • varma, nopea ja edullinen menetelmä
 • huomaamaton palvelu

Jos epäilet ludetartuntaa, toimi nopeasti, jotta ongelma ei ehdi paisua! Pääsemme paikalle usein jopa seuraavana päivänä.

Onko meillä luteita?

Luteet ovat yleistyneet kaikkialla, myös Suomessa, joten ludetartuntaa ei kannata hävetä. Ne eivät levitä tauteja, joten niitä ei myöskään tarvitse pelätä – vaikka vaiva onkin kiusallinen. 

Lutikka eli lude on 5–8 mm pitkä, ruskea ja litteä hyönteinen, joka imee ravinnokseen verta ihmisestä. Ludetartunnan saattaa havaita yön aikana ilmestyneistä puremajäljistä. Niitä on iholla usein kolme vierekkäin, ja ne voivat aiheuttaa ihoärsytystä.

Tartunnan voi havaita myös sänkyyn tai vuodevaatteisiin jääneistä tummista ulostetahroista, jotka eivät lähde pyyhkäisemällä pois. Hyönteiset viihtyvät lämmössä, ja ne pesiytyvätkin mieluiten sänkyihin tai niiden välittömään läheisyyteen. Luteet lisääntyvät nopeasti, ja siksi on tärkeää toimia ajoissa. Lämpötorjunta on varma tapa hankkiutua luteista eroon.

Miten luteiden lämpötorjunta etenee?

Mitä nopeammin asiaan reagoidaan, sitä paremman lopputuloksen luteiden lämpötorjunta saa aikaan. Jos siis tunnistat yllä olevasta kuvauksesta ludeongelman, ota meihin viipymättä yhteyttä. Usein riittää pelkän makuuhuoneen käsittely, kunhan se tehdään tarpeeksi ajoissa. Pääsemme paikalle yleensä seuraavana päivänä, ja saamme luteet hävitettyä pysyvästi.

Jos olet epävarma, onko kyseessä ludetartunta, teemme myös ilmaisia kartoituskäyntejä ja suunnittelemme sen pohjalta lämpökäsittelyn. Puhdas ja myrkytön torjunta on tehokas, ympäristöystävällinen ja edullinen ratkaisu.

Näin edetään:

 • Toimitamme asiakkaalle ohjeet lämpökäsittelyyn valmistautumiseen ja annamme kattavan raportin työstämme.
 • Asiakas toimii ohjeiden mukaan.
 • Tulemme paikalle huomaamattomasti
 • Luteiden torjunta lämmöllä onnistuu yleensä päivässä
 • Tarjoamme yksityisasiakkaille osamaksumahdollisuuden
 • Palvelullamme on 100 vuorokauden takuu

Soita meille 045 6964 820

Vältä ludetartunta ulkomaanmatkan seurauksena

Ludetartunta liittyy usein ulkomaanmatkaan. Heti majoitukseen saavuttua on hyvä tarkastaa sänky sekä patjat mustien pisteiden varalta. Älä säilytä matkatavaroita lattialla hotellissa tai sängyn alla. Matkalaukku kannattaa laittaa sille varattuun telineeseen tai kaappiin.

Kun on kotiinpaluun aika, kannattaa vaatteet tarkastaa huolellisesti jo pakkausvaiheessa ja  pakata muovipusseihin. Kotiinpaluun jälkeen kannattaa huolehtia matkatavaroiden jälkikäsittelystä: tekstiilit kannattaa kaataa suoraan muovipussista pesukoneeseen ja pestä 60 asteessa. Muovipussit tulee viedä suljettuna jäteastiaan.

Lämpö on tehokkain keino tappaa luteet, mutta myös pakastaminen on hyvä menetelmä: laita laukut vähintään 20 asteen pakkaseen neljäksi vuorokaudeksi. Jos tartunta kuitenkin tapahtuu, luteiden lämpötorjunta pelastaa tilanteen.

Luteiden hävitys nopeasti ja luotettavasti

Ludetartuntoihin, kuten muidenkin tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin, liittyy suurta huolta, epätietoisuutta ja häpeää. Olemme ammattilaisia, ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ymmärtäväisesti ja hienovaraisesti. Tulemme paikalle mahdollisimman huomaamattomasti.

Luteiden lämpötorjunta hoituu meiltä nopeasti, edullisesti ja luotettavasti. Olemme tehneet vuosien varrella lukuisia luteiden hävityksiä ympäri Suomea, kuten Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Porvoossa, Kotkassa, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Kuusamossa, Saarijärvellä, Rovaniemellä ja Savonlinnassa. Kaikkialla olemme jättäneet jälkeemme kiitollisia asiakkaita.

Ota yhteyttä

Jos et ole varma, onko kyseessä ludeinfektio, teemme myös ilmaisia kartoituskäyntejä. Soita meille ja kysy lisää palvelustamme!

Soita meille 045 6964 820

Copyright © 2020 Heat On Oy