Palvelut

Luteiden lämpötorjuntaa yksityisasiakkaille

 

Jos epäilet kodissasi ludetartuntaa, ota viipymättä yhteyttä meihin. Ongelman kanssa ei ole syytä aikailla, sillä ajoissa havaittu ludetartunta saadaan oikeilla toimilla taltutettua nopeasti. Ludetartunta on kurja ongelma, joka ammattilaisen avulla on kuitenkin ratkaistavissa turvallisesti.

Luteet ovat kaikkialle levinnyt ongelma, joka yleistyy matkailun ja myrkytysten vuoksi. Maasta toiseen matkattaessa tuholaiset kulkeutuvat matkatavaroiden mukana koteihin, ja sieltä edelleen yhä laajemmalle alueelle. Perinteisten myrkytysten takia luteet myös muuttuvat vastustuskykyisiksi käytetyille tuholaismyrkyille.

Luteiden kohtaaminen omassa kodissa on aina ikävää, mutta ongelman kanssa ei pidä jäädä yksin. Ammattilainen auttaa sinua palauttamaan elämäsi jälleen ennalleen, turvallisesti ja nopeasti. Lämpökäsittelyn ansiosta irtaimistoa ei tarvitse hävittää ja sinulle tärkeimmät asiat kodissasi säilyvät koskemattomina.

Vaikka kaikkialla yleistynyttä ludetartuntaa ei olekaan syytä peitellä, ymmärrämme kokemasi ongelman vakavuuden ja toimimme sen vaatimalla tavalla. Toimimme tehokkaasti ja huomaamattomasti, ja haluammekin aina olla asiakkaan luottamuksen arvoisia.

Luteiden lämpötorjuntaa taloyhtiössä

 

Mikäli havaitset tai epäilet asunnossasi tai muualla taloyhtiön tiloissa olevan luteita, ole välittömästi yhteydessä isännöitsijään tai vuokranantajaan. Taloyhtiön asukkaiden omat kokemukset sekä kiinteistöä huoltavien tahojen havainnot ovat ensisijaisia keinoja paikantaa mahdollinen ludetartunta.

Ludetorjunnan onnistumiseksi on tärkeää kartoittaa tilanne koko taloyhtiössä. Yhteistyössä toteutettavan kartoituksen avulla saadaan selville ludetartunnan laajuus, ja näin lämpötorjunta osataan kohdistaa juuri oikeisiin tiloihin. Neuvomme taloyhtiötä ja asukkaita yksityiskohtaisesti, kuinka tilanteessa tulee toimia ennen lämpökäsittelyä ja sen jälkeen.

Ludetartunta taloyhtiön tiloissa on torjuttava nopeasti, jotta mahdollinen leviäminen saadaan estettyä. Tästä syystä avoin tiedonkulku on tärkeää, eikä ludetartuntaa tai epäilyä siitä ole tarpeen salata. Asukkaan ei myöskään tule ryhtyä itse häätämään luteita asunnostaan, koska tuloksettomat myrkytykset pahentavat tilannetta ja saattavat jopa estää lämpötorjunnan toteuttamisen.

Takuu 2kk

 

Voit saada palvelustamme myös kotitalousvähennystä (lisätietoa Verohallinnon sivuilta).

OTA YHTEYTTÄ

Toiminta-alueemme ulottuu koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä!

PALVELUT

Heat On tappaa luteet infektoituneista tiloista lämpötorjunnan avulla. Myrkytön torjunta on turvallinen tapa ratkaista ongelma. Huolellisten ammattilaisten käsissä ongelma ratkeaa nopeasti, ja elämä tartunnan saaneissa tiloissa voi jälleen jatkua normaaliin tapaan.

YRITYS

Heat On poistaa ludeongelman päivässä, turvallisesti ja huomaamattomasti ilman myrkkyjä. Heat On Oy:n kokeneet ammattilaiset tarjoavat luteiden torjuntaa koko Suomen alueella.