Hävitämme luteet päivässä-
100 vuorokauden takuu
Soita meille 045 6964 820

Luteiden lämpötorjuntaa taloyhtiössä

Mikäli havaitset tai epäilet asunnossasi tai muualla taloyhtiön tiloissa olevan luteita, ole välittömästi yhteydessä isännöitsijään tai vuokranantajaan.

Taloyhtiön asukkaiden omat kokemukset sekä kiinteistöä huoltavien tahojen havainnot ovat ensisijaisia keinoja paikantaa mahdollinen ludetartunta.

Ludetorjunnan onnistumiseksi on tärkeää kartoittaa tilanne koko taloyhtiössä. Yhteistyössä toteutettavan kartoituksen avulla saadaan selville ludetartunnan laajuus, ja näin lämpötorjunta osataan kohdistaa juuri oikeisiin tiloihin. Neuvomme taloyhtiötä ja asukkaita yksityiskohtaisesti, kuinka tilanteessa tulee toimia ennen lämpökäsittelyä ja sen jälkeen.

Ludetartunta taloyhtiön tiloissa on torjuttava nopeasti, jotta mahdollinen leviäminen saadaan estettyä. Tästä syystä avoin tiedonkulku on tärkeää, eikä ludetartuntaa tai epäilyä siitä ole tarpeen salata. Asukkaan ei myöskään tule ryhtyä itse häätämään luteita asunnostaan, koska tuloksettomat myrkytykset pahentavat tilannetta ja saattavat jopa estää lämpötorjunnan toteuttamisen.

Tyytyväisyystakuu 100 vuorokautta

Voit saada palvelustamme myös kotitalousvähennystä (lisätietoa Verohallinnon sivuilta).

Jos et ole varma, onko kyseessä ludeinfektio, teemme myös ilmaisia kartoituskäyntejä. Soita meille ja kysy lisää palvelustamme!

Soita meille 045 6964 820

Copyright © 2020 Heat On Oy