Hävitämme luteet päivässä-
100 vuorokauden takuu
Soita meille 045 6964 820

Luteiden lämpötorjuntaa yksityisasiakkaille

Jos epäilet kodissasi ludetartuntaa, ota viipymättä yhteyttä meihin. Ongelman kanssa ei ole syytä aikailla, sillä ajoissa havaittu ludetartunta saadaan oikeilla toimilla taltutettua nopeasti.

Ludetartunta on kurja ongelma, joka ammattilaisen avulla on kuitenkin ratkaistavissa turvallisesti.

Luteet ovat kaikkialle levinnyt ongelma, joka yleistyy matkailun ja myrkytysten vuoksi. Maasta toiseen matkattaessa tuholaiset kulkeutuvat matkatavaroiden mukana koteihin, ja sieltä edelleen yhä laajemmalle alueelle. Perinteisten myrkytysten takia luteet myös muuttuvat vastustuskykyisiksi käytetyille tuholaismyrkyille.

Luteiden kohtaaminen omassa kodissa on aina ikävää, mutta ongelman kanssa ei pidä jäädä yksin. Ammattilainen auttaa sinua palauttamaan elämäsi jälleen ennalleen, turvallisesti ja nopeasti. Lämpökäsittelyn ansiosta irtaimistoa ei tarvitse hävittää ja sinulle tärkeimmät asiat kodissasi säilyvät koskemattomina.

Vaikka kaikkialla yleistynyttä ludetartuntaa ei olekaan syytä peitellä, ymmärrämme kokemasi ongelman vakavuuden ja toimimme sen vaatimalla tavalla. Toimimme tehokkaasti ja huomaamattomasti, ja haluammekin aina olla asiakkaan luottamuksen arvoisia.

Tyytyväisyystakuu 100 vuorokautta

Voit saada palvelustamme myös kotitalousvähennystä (lisätietoa Verohallinnon sivuilta).

Jos et ole varma, onko kyseessä ludeinfektio, teemme myös ilmaisia kartoituskäyntejä. Soita meille ja kysy lisää palvelustamme!

Soita meille 045 6964 820

Copyright © 2020 Heat On Oy