Hävitämme luteet päivässä-
100 vuorokauden takuu
Soita meille 045 6964 820

Heat On – luteidentorjuntaa lämmöllä

Heat On Oy tarjoaa lämpötorjuntaa luteiden karkottamiseksi infektoituneista tiloista.

Ajatus luteidentorjuntaan erikoistuneesta yrityksestä syntyi Yhdysvaltain-matkalla. Yhdysvalloissa, missä ludeongelma on valtaisa, torjuntaa luteiden karkottamiseksi tehdään pääasiallisesti lämpökäsittelyllä.

Matkaa seurasi kotimaassa ikävä ludetartunta lähipiirissä. Luteita ryhdyttiin häätämään perinteiseen tapaan myrkytyksellä, joka kesti monta kuukautta. Kuukausia jatkunut taistelu luteita vastaan oli pitkä ja tuskallinen. Ikävästä kotiinpaluusta seurasi kuitenkin myös hyvää, ajatus matkalla opitun hyödyntämisestä kotimaassa.

Heat On Oy on tosielämän tarpeesta ja kokemuksesta ponnistava yritys, joka huolellisella toiminnallaan haluaa olla mukana pysäyttämässä ludetartuntojen määrän kasvua maassamme. Toimintamme perustuu turvallisiin menetelmiin ja huolelliseen työskentelyyn. Ludetartunta on aina ikävä ongelma, pahimmillaan jopa perusturvallisuutta järkyttävä kokemus. Ongelma on kuitenkin ratkaistavissa nopealla toiminnalla!

Jos et ole varma, onko kyseessä ludeinfektio, teemme myös ilmaisia kartoituskäyntejä. Soita meille ja kysy lisää palvelustamme!

Soita meille 045 6964 820

Copyright © 2020 Heat On Oy